Carnival është dyqan i këpucëve me trendet më të fundit të modës.

Historiku i Carnival fillon në Mars të vitit 2020 ku përherë të parë fillojë të operojë vetëm Online duke i ofruar klientëve produkte ‘Trendy’ veç ma lirë.

Ofron përzgjedhje të shumëllojshme të koleksioneve për mbathje për çdo sezonë për fermra dhe për meshkuj. Në Carnival gjen një laramani ngjyrash të mbathjeve dhe shumë aksesorëve të tjera si, çanta, doreza, shalle, syze, rripa dhe kapele.

Carnival është i pranishëm në tri shtete, Kosovë, Shqipëri dhe Maqedonin e Veriut, në qytetet kryesore si Prishtinë, Tiranë dhe Shkup, me gjithsej 8 dyqane fizike dhe ato Online për të tri shtetet:

www.carnival.shop

www.carnival.al

www.carnival.mk